POZNAJ SMAKI
NASZYCH CZeKOLAD

Vegan 39%
coconut - Mylk chocolate

Podstawowa tabliczka, którą stworzyliśmy
w oparciu o konkret. Oparliśmy się na serii testów
konsumenckich, czego wynikiem jest właśnie ona:
wegańska, czekoladowa tabliczka, przypominająca
smakiem i strukturą klasyczną, mleczną czekoladę.
  Jako zastępnika klasycznego mleka, użyliśmy
składników pochodzących
z miąższu kokosa, które sprawiają, że zaraz po
spotkaniu z aksamitną i delikatną czekoladą,
wyczujesz kokosowe zwieńczenie smakowych doznań.
Podstawowa tabliczka, którą stworzyliśmy w oparciu o konkret. Oparliśmy się na serii testów konsumenckich, czego wynikiem jest właśnie ona: wegańska, czekoladowa tabliczka, przypominająca smakiem i strukturą klasyczną, mleczną czekoladę.   Jako zastępnika klasycznego mleka, użyliśmy składników pochodzących z miąższu kokosa, które sprawiają, że zaraz po spotkaniu z aksamitną i delikatną czekoladą, wyczujesz kokosowe zwieńczenie smakowych doznań.

Vegan 43%
mylk chocolate & raspberry

Nic nie łączy się tak dobrze ze smakiem
czekolady, jak wyrazista malina!
Nasz wybór padł właśnie na te owoce,
ponieważ harmonijnie współgrają z tym,
co najważniejsze w czekoladzie – cudowną
słodyczą. Zamiast mleka użyliśmy zastępnik
z kokosa i owsa. Aromatyczna malina,
kojarząca się z beztroskim latem i czekolada.
Przepyszne.
Nic nie łączy się tak dobrze ze smakiem czekolady, jak wyrazista malina! Nasz wybór padł właśnie na te owoce, ponieważ harmonijnie współgrają z tym, co najważniejsze w czekoladzie – cudowną słodyczą. Zamiast mleka użyliśmy zastępnik z kokosa i owsa. Aromatyczna malina, kojarząca się z beztroskim latem i czekolada. Przepyszne.

Vegan 43%
mylk chocolate & forest fruits

W Las Vegan’s nie może zabraknąć tego,
co bazowe – lasu. Postanowiliśmy stworzyć
tabliczkę, którą uzupełnią owoce leśne.
Malina, jagoda i czarna porzeczka zespoliły
się z ziarnem kakaowca i pozostałymi
składnikami. Dzięki temu otrzymaliśmy
nietuzinkowe połączenie tego, co słodkie
i aksamitne, z tym, co lekko dzikie
i pociągające. W tej tabliczce klasyczne mleko
zastąpiliśmy zastępnikami
pochodzącymi z owsa i kokosa.

W Las Vegan’s nie może zabraknąć tego, co bazowe – lasu. Postanowiliśmy stworzyć tabliczkę, którą uzupełnią owoce leśne. Malina, jagoda i czarna porzeczka zespoliły się z ziarnem kakaowca i pozostałymi składnikami. Dzięki temu otrzymaliśmy nietuzinkowe połączenie tego, co słodkie i aksamitne, z tym, co lekko dzikie i pociągające. W tej tabliczce klasyczne mleko zastąpiliśmy zastępnikami pochodzącymi z owsa i kokosa.

Vegan 39%
hazelnut mylk chocolate

Orzech i czekolada to duet idealny.
Nie mogło zabraknąć go także
w czekoladowej kolekcji Las Vegan’s.
Nasza tabliczka to orzechy zespolone
z ziarnami kakaowca i pozostałymi
składnikami. Wszystko starannie roztarte
na gładką, smakowitą masę.
Wszystkie składniki są pochodzenia
roślinnego, a solidna porcja owsa i kokosa
sprawiły, że wyruszasz na spotkanie
z delikatnym, unikalnym smakiem,
od którego trudno się oderwać.

Orzech i czekolada to duet idealny.
Nie mogło zabraknąć go także
w czekoladowej kolekcji Las Vegan’s.
Nasza tabliczka to orzechy zespolone
z ziarnami kakaowca i pozostałymi
składnikami. Wszystko starannie roztarte
na gładką, smakowitą masę.
Wszystkie składniki są pochodzenia
roślinnego, a solidna porcja owsa i kokosa
sprawiły, że wyruszasz na spotkanie
z delikatnym, unikalnym smakiem,
od którego trudno się oderwać.

Vegan 70%
dark chocolate & cocoa nibs

Ciemna, gorzka i głęboka w smaku.
Ta tabliczka zachwyci Cię swoim wytrawnym
i przyjemnym smakiem, ale także tym,
co znajdziesz na jej wierzchu. Posypaliśmy ją
nibsami, czyli drobinkami świeżo prażonego
kakaowca. To zbliży Cię do naszej filozofii bean
to bar. W czekoladzie nie znajdziesz żadnych,
nawet śladowych ilości składników
odzwierzęcych. Jest to nasz priorytet.
Ciemna, gorzka i głęboka w smaku. Ta tabliczka zachwyci Cię swoim wytrawnym i przyjemnym smakiem, ale także tym, co znajdziesz na jej wierzchu. Posypaliśmy ją nibsami, czyli drobinkami świeżo prażonego kakaowca. To zbliży Cię do naszej filozofii bean to bar. W czekoladzie nie znajdziesz żadnych, nawet śladowych ilości składników odzwierzęcych. Jest to nasz priorytet.

Vegan 46%
oat & coconut mylk chocolate

To tabliczka dla wszystkich miłośników czekolady… i mleka owsianego. W naszych testach uzyskała bardzo dużo pozytywnych opinii. Na tyle dużo, że dołączyliśmy ją do oferty jako drugą „mleczną – bezmleczną”. Zastępnikiem mleka są surowce pochodzące z kokosa i owsa. Jest bardzo delikatna a jej smak jest wzbogacony o charakterystyczne dla owsa orzechowe nuty.
To tabliczka dla wszystkich miłośników czekolady… i mleka owsianego. W naszych testach uzyskała bardzo dużo pozytywnych opinii. Na tyle dużo, że dołączyliśmy ją do oferty jako drugą „mleczną – bezmleczną”. Zastępnikiem mleka są surowce pochodzące z kokosa i owsa. Jest bardzo delikatna a jej smak jest wzbogacony o charakterystyczne dla owsa orzechowe nuty.

Vegan chocolate with vegan milk
with no sugar added

Tabliczka wegańska BIO słodzona erytrytolem. Erytrytol, który doskonale zastępuje cukier, ma właściwości antyoksydacyjne. Ta propozycja jest dowodem na to, że czekolada może być składnikiem dobrze zbilansowanej diety. Mleko zastąpiliśmy surowcami pochodzącymi z owsa i kokosa, co nadaje czekoladzie delikatność i aksamitność.
Tabliczka wegańska BIO słodzona erytrytolem. Erytrytol, który doskonale zastępuje cukier, ma właściwości antyoksydacyjne. Ta propozycja jest dowodem na to, że czekolada może być składnikiem dobrze zbilansowanej diety. Mleko zastąpiliśmy surowcami pochodzącymi z owsa i kokosa, co nadaje czekoladzie delikatność i aksamitność.

Date chocolate with veggie milk
naturally sweet

Wyjątkowa tabliczka wegańska BIO bez dodatku cukru. Czekolada swój delikatny i przyjemnie słodki smak zawdzięcza sproszkowanym daktylom. Daktyle są zdrowym zamiennikiem białego cukru i są też źródełkom błonnika pokarmowego. Klasyczne mleko zostało zastąpione roślinnymi składnikami z owsa i kokosa.
Wyjątkowa tabliczka wegańska BIO bez dodatku cukru. Czekolada swój delikatny i przyjemnie słodki smak zawdzięcza sproszkowanym daktylom. Daktyle są zdrowym zamiennikiem białego cukru i są też źródełkom błonnika pokarmowego. Klasyczne mleko zostało zastąpione roślinnymi składnikami z owsa i kokosa.

Chocolate
block 100% COCOA

Czy tabliczka, w której składzie jest jedynie ziarno kakaowca to czekolada? Tu zdania są podzielone i przepisy nie są jednoznaczne ale czy może być coś bardziej czekoladowego? Ta tabliczka jak i wszystkie pozostałe została wytworzona metodą bean-to-bar, czyli od ziarna do tabliczki. Organiczne ziarno BIO pochodzi z Ugandy bez jakichkolwiek dodatków. Wyjątkowo delikatna i aksamitna, spodoba się miłośnikom wyrazistej i wytrawnej czekolady. Ta tabliczka to zdrowy smakołyk dla osób eliminujący cukier ze swojej diety.
Czy tabliczka, w której składzie jest jedynie ziarno kakaowca to czekolada? Tu zdania są podzielone i przepisy nie są jednoznaczne ale czy może być coś bardziej czekoladowego? Ta tabliczka jak i wszystkie pozostałe została wytworzona metodą bean-to-bar, czyli od ziarna do tabliczki. Organiczne ziarno BIO pochodzi z Ugandy bez jakichkolwiek dodatków. Wyjątkowo delikatna i aksamitna, spodoba się miłośnikom wyrazistej i wytrawnej czekolady. Ta tabliczka to zdrowy smakołyk dla osób eliminujący cukier ze swojej diety.
Poznaj także inne nasze wyroby: owoce, orzechy, migdały i ziarno kakao w czekoladzie,oczywiście wegańskiej!

Poznaj także inne nasze wyroby:
owoce, orzechy, migdały
i ziarno kakao w czekoladzie,
oczywiście wegańskiej!

Nie musisz już szukać i chodzić na kompromisy.
Dostaniesz produkt, który spełni Twoje oczekiwania –
czekoladę wegańską, za którą ręczymy od ziarna do tabliczki.
Nie musisz już szukać i chodzić na kompromisy. Dostaniesz produkt, który spełni Twoje oczekiwania – czekoladę wegańską, za którą ręczymy od ziarna do tabliczki.
Plant-based & plastic-free
Poznaj także inne nasze wyroby:
owoce, orzechy, migdały
i ziarno kakao w czekoladzie,
oczywiście wegańskiej!

Poznaj także inne nasze wyroby:
owoce, orzechy, migdały
i ziarno kakao w czekoladzie,
oczywiście wegańskiej!

Nie musisz już szukać i chodzić na kompromisy.
Dostaniesz produkt, który spełni Twoje oczekiwania –
czekoladę wegańską, za którą ręczymy od ziarna do tabliczki.

Nie musisz już szukać i chodzić na kompromisy.
Dostaniesz produkt, który spełni Twoje oczekiwania – czekoladę wegańską,
za którą ręczymy od ziarna do tabliczki.
Plant-based & plastic-free

MORWA BIAŁA
W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ

ŻURAWINA
W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ

ORZECH LASKOWY
W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ

ZIARNO KAKAO
W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ

VegeBaton czekoladowy + praŻone ziarno kakao

Wegański baton czekoladowy BIO wyróżnia się delikatnym smakiem oraz chrupkością
dzięki dodanym ziarnom kakao. Biały cukier został zastąpiony jego zdrową alternatywą
– cukrem trzcinowym. Idealnie nadaje się jako zdrowa przekąska.

VegeBaton czekoladowy + jagody goji

VegeBaton czekoladowy z jagodami Goji to propozycja dla fanów superfoods.
Efekt chrupkości zapewniają zdrowe dodatki: quinoa, pestki dyni i słonecznika,
a charakterystyczną owocowość – jagody Goji, których jest tu moc!

VegeBaton czekoladowy + maliny

Baton czekoladowy BIO z dodatkiem malin to wegańska alternatywa dla klasycznych
batonów. ten VegeBaton łączy kruchość zdrowych dodatków z aksamitną wegańską
czekoladą ale bez dwóch zdań to maliny nadają mu charakter. Malin jest ich na tyle
dużo, że kolor czekolady jest malinowo-brązowy.

ZOBACZ NASZ KATALOG